کد خبر: 25898016
تاریخ انتشار: چهارشنبه 05 اسفند 1394
خانه » سایت های خبری » حزب الله سایبر » وحدت اصول گرایی یک حرکت سازنده و مستحکم است/ دشمن با تبلیغات گسترده به مردم خط می دهد
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

به گزارش چی 24 به نقل از حزب الله سایبر:

حزب الله سایبر - سرویس سیاسی

ایران اسلامی برای کشورهای منطقه و جهان اسلام الگویی بی بدیل است اما این الگو شدن کشور ما همچون خاری است که در چشم دشن فرو رفته به همین علت در این شرایط خاص و ویژه دشمن تمام تمرکز خود را بر مسئله انتخابات پیش رو معطوف کرده تا از درون نظام اسلامی را تهی سازد.

در همین ارتباط  «حسین فدایی»، دبيركل جمعيت ايثارگران و نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، پیرامون مسئله محوری و حیاتی انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری با ما به بحث و گفتگو پرداخته است.

بزرگترین حربه دشمن برای نفوذ گسترده در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی

* رسانه های غربی  و دشمنان نظام اسلامی در این دوره به ویژه در روزهای پیش از انتخابات چگونه می خواهند به هدف خود مبنی بر نفوذ گسترده در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی دست یابند و مانع حضور حداکثری شخصیت های انقلابی و اثرگذار به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری شوند؟

استفاده از اشخاص وابسته و آنهایی که نسبت به غرب دچار وادادگی هستند، مهمترین شگرد رسانه های غربی و دشمنان نظام اسلامی است. آنها تلاش دارند تا از طریق تبلیغات گسترده به مردم خط بدهند که چگونه در عرصه انتخابات مشارکت داشته باشند و به چه کسانی رای بدهند و این بزرگترین حربه دشمن برای نفوذ گسترده در عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی است.

رهبری در این ارتباط صراحتا فرمودند: «بیگانگان به دنبال نفوذ در مراکز تصمیم گیری و اگر نشد نفوذ در مراکز تصمیم سازی هستند که در صورت تحقق این توطئه جهت گیری ها،تصمیمات و حرکت  عمومی کشور بر اساس خواست و اراده بیگانگان تنظیم و اجرا خواهد شد».

*با وجود فضای رقابتی ایجاد شده، حفظ وحدت در جناح اصولگرایان و کنار کشیدن به نفع فهرست ائتلاف چقدر ضروری به نظر می رسد؟

وحدت اصول‌گرایی یک حرکت سازنده و مستحکم بوده و توانسته نیروهای اصول‌گرا را به مسیر وحدت و همگرایی درون گفتمانی سوق دهد، در همین ارتباط حفظ وحدت در جناح اصولگرایان و کنار کشیدن به نفع فهرست ائتلاف می تواند در خنثی سازی توطئه های دشمن و اهداف پلید حکومت های استعمارگر موثر باشد.

*برخی سران اصلاحات عنوان کرده اند که مجلس آینده باید مجلسی باشد که از دولت سوال نپرسد و به دنبال استیضاح وزرا نباشد، این مسئله آیا با وظیفه و کارکرد مجلس هماهنگی دارد؟ ورود افرادی با این رویکرد به مجلس آینده چه مشکلاتی برای کشور به وجود خواهد آورد؟

چنین مجلسی دیگر اسمش مجلس نیست، ضمن اینکه جریان اصلاحات ابتدا باید رویه خود را تغییر دهند وگرنه اگر قرار باشد چنین اتفاقی بیفتد دیگر دولت خودش مستقل عمل کرده و نماینده ای هم نظارتی بر عملکردش نخواهد داشت خوب طبعا چنین مجلسی اگر نباشد بهتر است.

*چرا دولت تلاش های ۱۲ ساله ایران در مذاکرات هسته ای را نادیده گرفته و تلاش دارد برجام را محصول دولت خود بنمایاند؟

دولت از بزک برجام استفاده می کند تا در انتخابات موفق تر ظاهر شود اما از آن سو ما شاهد هستیم که همزمان شعارهایی که برای بهبود وضع اقتصادی مردم در ابتدا از سوی روحانی مطرح شده به فراموشی سپرده می شود و ایشان با صراحت می گوید: «می‌گویند با برجام دولت برای ملت رفاه بیاورد، مگر ما برجام را آورده‌ایم، ما خادم مردم هستیم، برجام را خدا آورد، پیروزی ملت اراده حق بوده و همان خدا هم برای ملت سربلندی بیشتر و رفاه بیشتر خواهد آورد». اگرچه دولت تلاش دارد تا از این مسئله برای انتخابات مجلس استفاده کند اما مردم  ما آنقدر هوشیار هستند که دیگر برجام را برگ برنده دولت  یازدهم ندانند.  بنابراین قضیه برجام نخواهد توانست به ابزاری تبلیغاتی برای دولت بدل شود.

*به اعتقاد شما چرا حسین فریدون و کرباسچی از حامیان مالی لیست اصلاح طلبان هستند، آنها به دنبال چه چیزی هستند؟

جریان اصلاحات خطاها و اشتباهاتی داشتند که در نوع خود استراتژیک و فاحش است و باید وادادگی در برابر غرب و قدرت طلبی ها و منفعت طلبی ها را کنار گذاشت و با اقدامات نسنجیده بیش از این موجبات بی اعتمادی بیشتر مردم را به این جریان فراهم نکنیم.

بدون شک امروز ورود افرادی که پرونده فساد اقتصادی داشته اند، این شک و شبهه را بوجود می آورد که عده ای پول های کثیف را به صحنه انتخابات وارد می کنند؛ آن  هم در حالی که هنوز خودشان پرونده های فساد اقتصادیشان باز است.

*چرا برخی نامزدها به صورت مستقیم مورد حمایت دولت و رسانه های انگلیس قرار گرفته اند؟

کسانی که مشی و روش شان در قبال مسائلی مثل فتنه ۸۸ کج دار و مریز بوده مورد حمایت رسانه های انگلیسی قرار گرفته اند، اکنون بنده اعتقاد دارم کسانی که مورد حمایت مستقیم دولت انگلیس قرار گرفته اند باید مواضع خود را اصلاح کنند تا دشمن نام آنها را در لیست افرادی که می توان روی آنها در قضیه انتخابات حساب کرد، قرار ندهد. به راستی آنها چه کرده اند که بی بی سی فارسی صراحتا از نام آنها استفاده می کند و می گوید به این اشخاص رای بدهید؟ از سوی دیگر این مایه خرسندی است که بی بی سی اصولگرایان را تندرو و افراطی می‌ داند چون این جریان به آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی پایبند هستند و این مسئله خوشایند غرب نیست.

برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
طراحی پرتال خبری، توسط پارس نوین